Принтирай Поръчай

1 ДЕН: Отпътуване от Пловдив в 02:00 – бензиностанция ОМВ пред х-л Санкт Петербург, от Стадион Васил Левски -  София в 4:00 часа по маршрут: Кулата - Солун – Верия – Козани – Янина – Патра - Килини / Пелопонес /. Преминава се през  моста РИО – АНТИРИО – един от най-големите в света, окачен на стоманени въжета, с дължина 2252 м. Ферибот от Килини до о–ов Закинтос. Трансфер до хотела. Хотел MajesticSPA 4* е в селището Лагана – част от плажната ивица на Националния Морски парк на Закинтос и с най-добър нощен живот на острова. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: Закуска. Туристическа обиколка на столицата – Закинтос. Тя включва:  площад Св. Марк и единствената католическа катедрала, музея на Дионисос Соломос – известен гръцки поет, роден на о-ва и едноименния площад пред него, Византийският музей, градската библиотека и храмът на Св. Дионисиос – покровител на о-ва.За да се придобие по-добра представа за красотата ще се качим на хълма Бохали, от където се разкрива прекрасна панорама / в зависимост от големината на превозното средство и проходимостта на пътя /. По пътя обратно към хотела посещение на най-известната и голяма фабрика за зехтин на о-ва AristeonOlivePress&Museum. Свободен следобяд.  Вечеря.  Нощувка.

3 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание* обиколен тур на о-ва и  круиз до Сините пещери и Навагио. Сутринта отпътуване от хотела. Първата ни спирка ще бъде  в селището Махирадо – тук ще посетим църквата Агия Мавра от 14 век. Почивка за кафе в селището Ексо Хори и снимка пред най-старото маслиново дърво на о-ва – над 2000 г.. Пътят продължава до селището Св. Никола, от където групата се качва на малки лодки за круиз в северната и северозападна част на о-ва. Разглеждат се Сините пещери и известният в цял свят залив Навагио.  Обратно в хотела. Вечеря.  Нощувка.

4 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия отново с лодка в южната част на о-в Закинтос. Това е тур, по време на който  могат да се видят / при добър късмет / известните костенурки КАРЕТА КАРЕТА. Разглеждат се също пещерите и залива Кери, о-в Марантониси и др. Обратно в хотела за обяд. Свободен следобяд или за туристите, които обичат хубавите плажни ивици – посещение с цел плаж на известния “BANANABEACH”- пясък, прекрасна вода, хубав бар / чадъри и шезлонги са срещу заплащане /. Вечеря в хотела. Нощувка.

5 ДЕН: Закуска. Свободен ден. *Възможност за допълнителна екскурзия.Нощувка.

6 ДЕН:Закуска. В 8:00 ч. се взема обратния ферибот до Килини и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 РЕДОВНИ ЦЕНИ:

ЦЕНА НА ЧОВЕК, ЗА ПАКЕТ, В ЛЕВА

 

 

24/09–29/09
2024

 

В двойна стая

780 лв.

 

3-ти възрастен в дв. стая

670 лв.

 

4-ти възрастен в дв. стая

560 лв.

 

1-во дете от 2 до 5.99 г.

310 лв.

 

1-во дете от 6 до 11.99 г.

560 лв.

 

2-ро дете от 2 до 11.99 г.

560 лв.

 

Доплащане за единична стая

290 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

* Транспорт с комфортен автобус;

* 5 нощувки в хотел Majestic SPA 4*на база ALL INCLUSIVE – закуска, обяд, вечеря и местно производство алкохолни напитки, наливна бира, филтър кафе, сокове, чай – през целия ден – до 23:00 ч;

* WI-FI в хотела;

* Туристическа обиколка на град Закинтос;

* Такса за моста РИО – АНТИРИО;

* Фериботни билети Килини – Закинтос – Килини;

* Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;

* Пътни, входни и магистрални такси;

* Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

* Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 35 €- възрастен и 30 € деца до 11.99 г.

* Разходка с лодка в южната част на о-в Закинтос – 25 €– възрастен и 20 € – деца до 11.99 г.

* Плаж в друго населено място – 5 €. По желание на групата може да се организира допълнително посещение на Закинтос град – 5 €.

* Курортна такса в размер на 7 € на стая, на нощувка – заплаща се лично от туристите на рецепция при настаняване.

* Доплащане за тръгване от Пловдив – 40.00 лв на човек;

 • Само за дата 18.09 – трансфер от Плевен – 40 лв.
 • Само за дата 24.09 – трансфер от Бургас – 70 лв., Ямбол – 60 лв., Сливен – 60 лв., Стара Загора – 50 лв.;

* Такса гориво – само, ако се наложи такава – т. 3.1 от общите условия за пътуване с Нова Турс БГ;

* Разходи от личен характер;

* Бакшиши;

 

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място и осъществяването им зависи само от капитана на кораба – подходящи метерологични условия!!! При заплатена допълнителена екскурзия, но неявяване в определеното време и място за започване на екскурзията сумата не се възстановява.

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи  туриста. Заявяват се и се заплащат само на място и осъществяването им зависи само от капитана на кораба – подходящи метерологични условия!!!Призаплатенадопълнителенаекскурзия, нонеявяване в определенотовреме и мястозазапочваненаекскурзиятасуматанесевъзстановява.

 

Забележка: За туристите, които желаят да пътуват със собствен транспорт, от цената се приспадат 210.00 лв.Те нямат включени:  застраховка и  фериботни билети. Ползване на двойна седалка от 1 турист – доплащане: 210 лв.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  35

Срокнауведомлениепринесъбранминималенбройтуристи: 7 днипредидататанаотпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:Валидендокументзасамоличност – лична карта или   Задграниченпаспортс минимум 6 месецавалидностотдататанаотпътуванезабългарскиграждани.Задецапод 18 години, пътуващи с единродителилибезродители – Нотариалнозаверенадекларация, черодителитесасъгласнидететодапътуваизвънБългария –оригинал + 1 копие + паспортнадетето, копиеотактазараждане, копиеотстраницатасъсснимката в паспорта.Нямавизовиизисквания, свързани с пътуването.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:При резервации направени до 01/03/2024, за да се ползват специалните цени по Ранни Записвания трябва да се внесе сумата от 30%;  При резервации направени по редовни цени: Депозит 30% от сумата приподписване на Договор.Пълно плащане: 15 работни дни преди дата на отпътуване.

 

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:  

• Потребителятимаправодасеоткажеотпътуванетобезсанкциядоденя, следващденяназаписването и внасянетонадепозит.

 

В случайнаотказотпътуване и прекратяваненадоговораотстрананаПотребителя, Туроператорътнеудържанеустойкиприследнитеусловия:

• Приналаганенакарантиназавлизане в странатанапътуванеотБългарияилизавлизанеотстранатанапътуванекъмБългария (паритеВисевъзстановяватна 100% безудръжки, глоби, неустойки!).

•                При обявяваненаИнзвънредноположениевъввръзка с COVID-19!

 

•   Приустановяваненазаразаот COVID-19 на някои от пътуващите или техен близък до 14 дни предиотпътуване– позитивен PCR тест (паритеВисевъзстановяватна 100% безудръжки, глоби, неустойки!).

Въввсичкиостаналислучаинаотказотпътуване и прекратяваненадоговораотстрананаПотребителя, Туроператорътудържанеустойкакактоследва:

Отденя, следващденяназаписванетодо 60-тия денпредидататаназаминаване – 10% отосновнатаценанапътуванетонатурист.

От 59-тия дендо 10-тия денпредидататаназаминаване – 30% отосновнатаценанапътуванетонатурист.

От 9-тия дендодататаназаминаване – 100% отобщатаценанапътуванетонатурист.

 

Туроператорът „ОтговорностнаТуроператора“ съсЗастрахователноДружествоЕвроинс АД, седалище и адреснауправление: гр. София, бул. "ХристофорКолумб" 43, тел. 070017241,   застрахователнаполица № 03700100004731.

ТуроператорътпрепоръчванасвоитеклиентисключваненаЗастраховка"Отмянанапътуване"по чл.80, ал.1, т.14 отЗаконазатуризма, покриващаразходитеприанулираненапътуването, присъкращаване и прекъсваненапътуването, порадиздравословнипричининапътуващияилинеговиблизки, включително и разходи свързани с COVID-19:

 1. Поставяне под карантина от здравните власти на застрахованото лице или на негов близък, с когото застрахованото лице живее заедно или с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, вследстие на лабораторно потвърден случай на Ковид-19,при условие че до началната дата на пътуването остават не повече от 14 (четиринадесет) дни.
 2. Провеждане на домашно лечение или хоспитализация на застрахованото лице или на негов близък, с когото застрахованото лице живее заедно или с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, вследстие на лабораторно потвърден случай на Ковид-19,при условие че до началната дата на пътуването остават не повече от 28 (двадесет и осем) дни.
 3. Отказ на превозвача да настани застрахованото лице или негов близък, с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, на борда на посоченето в документа за резервация превозно средство поради:

-          Повишена телесна температура, отчетена от превозвача преди отпътуването, или

-          Лаболаторно потвърден случай на Ковид-19.

 1. Смърт на застрахованото лице вследствие на потвърден случай на Ковид-19.
 2. Смърт на близък на застрахованото лице вследствие на потвърден случай на Ковид-19, настъпила не повече

от 90 дни преди началната дата на пътуването.

Застраховката е доброволна и сесключва в денянаподписваненадоговоразаорганизиранопътуване в агенцията, къдетосеизвършвазаписването. Туроператорътневъзстановявасуматапозастраховкатапринеосъществяваненаекскурзиятa

Лицадо 5 год. и от 64 до 74 год. иматдоплащанезамед. застраховка в размерна6.00 лв. начовекзапрестоя. Лицаот 75 до 80 год. иматдоплащанезамед.застраховкаот12.00 лвзапрестоя.

Застрахователнатакомпаниянезастраховалицанад 85 год. Туриститеот 80 до 84 год. Могатдабъдатзастрахованиза 2000 € срещусуматаот6.00 леванаден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.

ТРАНСПОРТ: Автобус и ферибот.


Поръчай
 • Атина, Вергина, Гърция, Едеса, Кавала, Каламбака, Катерини Паралия, Метеора, Патра, Пирея, Солун
 • 8 дни / 7 нощувки
 • 30.03 и 12.10.24
 • 880 лв при резервация преди 29 февруари 24г.
Екскурзия Континентална Гърция
880 лв при резервация преди 29 февруари 24г.
 • Варна- Бургас- Лутраки
 • 5 дни/ 4 нощувки
 • 20.11.2024
 • 485 лева
Термалният Спа Център На Гърция, Автобус От Бургас
485 лева
 • ЕСКИШЕХИР, АНТИЧЕН ГРАД АЙЗАНОЙ, КЮТАХИЯ, ФРИГИЙСКА ДОЛИНА: ГРАД НА МИДАС (ЯЗЪЛЪКАЯ), СИВРИХИСАР, Г
 • 6 дни/5 нощувки
 • 18.09-23.09.2024
 • 825 лева
ТАЙНИТЕ НА ЗЛАТНА ФРИГИЯ
825 лева